miercuri, 15 decembrie 2010

Rulada din muschiulet de porc



Avem nevoie de:
- 1 muschiulet de porc , 200 g carne tocata , 1 ou , 1 ceapa , busuioc , patrunjel verde , sare , piper , ulei

Preparam asa:
Muschiuletul de porc se curata de pielita , se taie pe jumatate , dar nu pana la capat.











Se pune intre folii de plastic si se bate cu ciocanul de snitele.
Carnea tocata se amesteca cu sare , piper , ceapa tocata marunt , busuioc , patrunjel verde tocat si ou (eu am folosit doar jumatate din oul batut ).Amestecul se aseaza pe muschiuletul batut si se ruleaza strans.
O folie de aluminiu se unge cu ulei , se presara sare si piper si se aseaza pe ea muschiuletul rulat.Se strange folia bine .
"Pachetelul " se aseaza intr-o tava , se toarna 200 ml apa si se da la cuptor 45 min.Se scoate , se desface cu grija din folie si se mai lasa descoperit in cuptor 5 minute.Se scoate din nou si se feliaza.

Eu l-am servit cu cartofi pane.

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...